Schiphol Taxi Service

Goedkoop Schiphol Taxi

Oranje Taxi, brengt u zonder zorgen waar u maar wilt

Bent u op zoek naar een Schiphol taxi die u veilig, snel en goedkoop naar Amsterdam Schiphol brengt? Of zoekt u een betaalbare rit binnen Amsterdam of andere bestemming in Nederland? Neem dan snel contact met ons op en u weet direct welke vaste prijs wij rekenen om u op een comfortabele manier naar uw bestemming te brengen.

Taxi Schiphol  Airport Taxi 

taxi-naar-luchthavensOf u nu op zakenreis gaat of op vakantie, als u een Oranje taxi bestelt bent u ervan verzekerd dat wij u op de afgesproken tijd op Amsterdam Schiphol brengen. Zonder zorgen over een parkeerplek of dure parkeertarieven komt u ontspannen bij de juiste vertrekhal aan. Uw vakantie begint al op het moment dat u in een van onze luxe taxi’s stapt en heerlijk achterover kunt zitten, een krantje wilt lezen of nog wat e-mails wilt beantwoorden. Naast een veilige en snelle rit bieden wij u comfort voor een betaalbare en vaste prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
Ook in Amsterdam staan wij voor u klaar
Oranje Taxi heeft als thuisbasis Amsterdam en verzorgt veel ritten binnen de stad. Zelfs voor korte ritten zijn we altijd beschikbaar. Onze chauffeurs zijn ingespeeld op het verkeer, de omleidingen en wegwerkzaamheden in de stad waardoor u zonder problemen van A naar B gebracht wordt. Met Oranje taxi zijn frustraties en vertragingen op de weg verleden tijd.

In heel Nederland beschikbaar

Onze voordelige Schiphol taxi haalt u thuis, vanaf kantoor of waar u maar wilt op. U kunt vanuit het hele land gebruik maken van ons vervoer van en naar Schiphol of elders.

Altijd vaste tarieven

Wij staan dan ook niet alleen voor kwaliteit en service maar ook voor scherpe tarieven die tot wel 50% lager liggen. Wij verzorgen vervoer op maat tegen een scherpe prijs. Taxi Schiphol staat voor u klaar!

IMG_09621Schiphol Ophaalservice

Oranje Taxi haalt u of uw gasten, Zonder toeslag, graag op van Schiphol:

Basic Pickup:
Deze pickup is ideaal voor reizigers met ingecheckte bagage. Zodra u uw bagage heeft, belt u ons (020 341 85 94).

VIP Pickup:

Onze chauffeur wacht u of uw gast op bij het Meeting Point. U kunt hem of haar herkennen aan een bordje met de naam van uw gast.

Wij monitoren uw vluchtgegevens. Dus vervroegd of vertraagd aankomen is geen probleem.

Heeft u interesse in de airport taxi van Oranje Taxi? Dan wilt u uiteraard weten waar u aan toe bent. U kunt hieronder de tarievenlijst bekijken. Al onze tarieven zijn vast.

Rekeningrijden voor bedrijven is mogelijk op aanvraag.

reserveren

Contactgegevens
Telefoon: +31 20 341 85 94
Email: info@oranjetaxi.nl

Cresta WhatsApp Chat
Send via WhatsApp