Luxury Taxi Service

Luxury Taxi Service

Met de luxury taxi geniet u van luxe, comfortabel en prettig vervoer. U kunt gebruik maken van de Amsterdam luxury taxi van Oranje Taxi, tegen een voordelig tarief.

Luxury (VIP) vervoer op topniveau

Een ritje met een taxi van Oranje Taxi is altijd comfortabel, betrouwbaar en plezierig. Toch kunt u kiezen voor net dat beetje meer, door te kiezen voor echt luxury ( VIP ) vervoer. Hierbij houden wij rekening met al uw persoonlijke wensen voor de rit, zodat u niet anders dan een maatwerk rit mag verwachten. Dit houdt in dat wij specifiek vervoer verzorgen die past bij uw wensen, eisen, behoeften en uiteraard ook het gezelschap. Dit luxury ( VIP ) vervoer is vervoer op topniveau, waarbij het u aan niets ontbreekt.

Het luxury ( VIP ) vervoer is zeer geschikt wanneer u met een gezelschap een speciale gelegenheid gaat bezoeken, zoals een première, een gala of bijvoorbeeld een groots evenement. Daarnaast is de luxury ( VIP ) taxi ook uitstekend geschikt voor belangrijke meetings of andere zakelijke gelegenheden. De Amsterdam luxury ( VIP ) taxi is altijd een luxewagen die van binnen en van buiten mooi, schoon en uitstekend onderhouden is. De chauffeur is smetteloos gekleed in een pak met das en maakt daarmee altijd een representatieve indruk.

Luxewagens voor luxury ( VIP ) vervoer

Als luxury ( VIP ) wilt u comfortabel reizen, in een prettige en schone omgeving en alle luxe tot uw beschikking. Deze service biedt Oranje Taxi u met het luxury vervoer. De chauffeurs zijn vriendelijk, representatief en professioneel, en zullen ervoor zorgen dat u tijdens de rit niets tekort komt. Aan al uw persoonlijke wensen en voorkeuren wordt gedacht.

De auto’s zijn niet zomaar taxiwagens. U stapt werkelijk in een luxewagen. Voor het luxury vervoer hebben wij diverse luxewagens beschikbaar. Hierbij valt te denken aan een BMW 7-serie, een Audi A6-A8 of bijvoorbeeld een Mercedes S-klasse. Uiteraard bespreken wij vooraf graag uw specifieke voorkeuren met u, zodat wij optimaal in staat zijn het luxury vervoer aan te passen aan uw verwachtingen.

ORANJETAXI VIP VERVOER PRIJZEN

Maximaal 4 personen Maximaal 8 personen
€ 60 per uur tot 150 km * € 65 per uur tot 150 km *
€ 70 per uur tot 300 km * € 75 p/uur tot 300 km *
€ 75 per uur tot 400 km * € 80 p/uur tot 400 km *

*Reservering moet voor minimaal 3 uur (anders gelden de meterprijzen)
*Reservering dient minimaal 12 uur van tevoren te zijn geplaatst.

Cresta WhatsApp Chat
Send via WhatsApp