Our Services

Oranje Taxi biedt u een brede dienstverlening. U kunt bij ons altijd terecht voor taxi diensten, voor elke gelegenheid. Denk aan VIP vervoer, een zakelijke tour service en Schipholvervoer tegen een vast laag tarief. Wij bieden u een 24/7 dienstverlening, voor de gewone ritten, vakantieritten en speciale gelegenheden.

Schipholtaxi

U wilt met het hele gezin op vakantie, met uw partner of een ander gezelschap, of wellicht gaat u alleen op zakenreis? Oranje Taxi biedt u een voordelige Schipholtaxi tegen een vast tarief. Met deze airport taxi wordt u gegarandeerd op tijd naar de luchthaven gereden, zodat uw vakantie of zakenreis zorgeloos begint. Uiteraard geldt dit ook voor de terugreis.

Zakelijk vervoer

Vervoer benodigd naar een zakelijke meeting? Dagelijks vervoeren wij met onder andere ons zakelijk vervoer dienst, zakelijke passagiers naar alle windstreken van Nederland. Ook buiten de Nederlandse landgrenzen, zoals in België, Duitsland, Zwitserland en andere landen bevinden zich bestemmingen waar wij regelmatig onze passagiers naar vervoeren. 24 uur per dag, 7 dagen in de week verzorgen wij zakelijk personenvervoer naar iedere bestemming. Vele bedrijven en (semi)overheidsinstellingen gingen u reeds voor, zie ook onze referentie-pagina op deze website.

VIP taxi

Heeft u een belangrijke zakelijke afspraak waar u in stijl wilt arriveren, of gaat u bijvoorbeeld met een gezelschap naar een gala of een première en wilt u hier als een echte VIP naartoe gereden worden? Dan staan wij voor u klaar met de Oranje Taxi. Geniet bijvoorbeeld van de luxe van een limousine of van het comfort van een statige auto.

Taxi in Amsterdam

Voor korte ritjes in de stad staan wij ook graag tot uw dienst met passend vervoer. Wilt u van de ene kant van Amsterdam naar de andere kant reizen zonder last te hebben van de stress en de drukte in het stadsverkeer? Oranje Taxi verzorgt graag uw vervoer binnen de stad.

Tour Service

Oranje Taxi biedt u een speciale Tour Service. Ideaal wanneer u met een gezelschap een interessante dagreis tegemoet wilt zien. In overleg met u kunnen wij een bijzondere dag uit plannen voor groepen.

Kortom; bij Oranje Taxi in Amsterdam kunt u terecht voor elke vorm van Taxi diensten.

Ophalen op Schiphol

Ophalen op Schiphol Bent u geland op Schiphol en wilt u graag met een Oranje Taxi naar huis.

De chauffeur neemt contact met u op om een handige locatie af te spreken.

Taxi bellen op Schiphol?   Bel: +31 20 341 85 94

Vragen over onze ophaalservice? Neem contact op met onze Schiphol-afdeling.

Cresta WhatsApp Chat
Send via WhatsApp